Društvo

Zenka pozvan na četvrti "Montenegro Prajd"

Organizacioni odbor četvrtog Montenegro prajda i organizacija Kvir Montenegro pozvali su danas novoizabranog ministra za ljudska i manjinska prava Mehmeda Zenku da učestvuje na predstojećoj Povorci ponosa.
Zenka pozvan na četvrti "Montenegro Prajd"
Portal AnalitikaIzvor

“Vjerujemo da će Vaš angažman tokom nedavnog početog mandata biti obilježen Vašom punom i direktnom podrškom našim ljudskim pravima, te usvajanjem zakonskih rješenja koje će u značajnoj mjeri podići nivo naše jednakosti u pravnom okviru Crne Gore, te profesionalno obavljan slijedeći primjere ministara iz razvijenih zemalja sa dugom tradicijom demokratije. U ime Crnogorske LGBTIQ Asocijacije ,,Kvir Montenegro” i Organizacionog odbora Montenegro Prajda, ovom prilikom Vas pozivamo na četvrtu Povorku ponosa LGBTIQ osoba ,,Montenegro Prajd” koja će biti održana u subotu 17. decembra 2016. godine u Podgorici.” stoji u danas upućenom pozivu ministru Zenki.

U skladu sa odlukom Organizacionog odbora, novoizabranom ministru upućen je i poziv da se pozdravnim govorom obrati učesnicama i učesnicima četvrtog Montenegro Prajda.

 

Portal Analitika