Abiznis

Montenegroerlajns: Jeftinije karte za rani buking

Montenegro Airlines svojim klijentima nudi mogućnost ranijeg rezervisanja karata po znatno nižim cijenama, koje se odnose na ljetnji red letjenja naredne godine.
Montenegroerlajns: Jeftinije karte za rani buking
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Crnogorska avio-kompanija nudi najpovoljnije tarife za sve destinacije ka kojima saobraća, koje uključuju sve takse, a odnose se na ljetnji red letjenja za 2017. godinu. Period kupovine karata je od 1. decembra 2016. godine do 31. januara 2017. godine, a putovanja je potrebno realizovati od 1. juna do 30. septembra 2017. godine.

Dakle, ukoliko želite da posjetite Ljubljanu  povratnu kartu sa svim taksama možete kupiti po cijeni od 119 eura. Povratnu kartu sa svim taksama do Rima možete kupiti po cijeni od 159 eura, Beča 185 eura, Liona 199 eura, Frankfurta i Ciriha 219 eura, Dizeldorfa i Kopenhagena 229 eura, dok do Pariza možete putovati iz Podgorice ili Tivta takođe po cijeni od 229 eura.

Iz Tivta možete letjeti do: Londona  po cijeni od 229 eura,  Moskve po cijeni od 269 eura i Sankt Peterburga po cijeni od 279 eura. Navedene cijene karata odnose se i na putovanja započeta u inostranstvu.

Montenegro Airlinesa je pripremio i posebnu ponudu aranžmana za Crnogorsko primorje sa tržišta Srbije, kao i iz evropskig gradova: Ciriha, Beča, Ljubljane i Pariza, a u ponudi su hoteli  „Splendid“ i “Mogren” u Bečićima i hotel “Avala” u Budvi.

Sve dodatne informacije vezane za ponude Montenegro Airlinesa možete naći na zvaničnom sajtu crnogorske avio-kompanije www.montenegroairlines.com, a karte po promotivnim tarifama možete kupiti u svim poslovnicama Montenegro Airlinesa, pozivom Call centra + 19804, ili + 382 20 228 187 za pozive iz inostranstva, putem sajta, kao i kod autorizovanih agencija. 

Portal Analitika