Politika

SDP: Nećemo biti dio Vlade, gdje su promjenjena imena, ali ne i štetna politika

SDP neće biti dio Vlade koja je formirana glasanjem u krnjem Parlamentu Crne Gore. Vlada izabrana najmanjom mogućom većinom od 41 od 81 poslanika najbolje odslikava način na koji je sastavljana i na koji će raditi. 
SDP: Nećemo biti dio Vlade, gdje su promjenjena imena, ali ne i štetna politika
Portal AnalitikaIzvor

“Bez želje da ulazimo u lične kvalifikacije bilo kojeg člana kabineta potpredsjednika DPS-a Markovića, jasno je da će sjedište Vlade opet u Staroj zgradi Vlade gdje je sada predsjenik DPS-a Milo Đukanović.

Ovo će ovo biti Vlada kontinuiteta u dominantnim oblastima za kvalitet života građana. Bez nužnih promjena u postojećem ekonomsko-socijalnom modelu koji se danas bazira na  pohari narodne imovine i zaduživanju budućih generacija, Crna Gora će tavoriti kao jedna od najnerazvijenih evropskih država. Promijenili su imena, da ne bi mijenjali istu štetnu politiku”, saopštavaju iz SDP-a.

Iz krize se ne može izaći dok se Crna Gora ne okupi oko ideje zaustavljanja sveopšte stagnacije i kreiranja dugoročnog razvojnog puta jačanja realne ekonomije, povećanja zapošljenosti i zaustavljanja korupcije i kriminala koji su se infiltrirali u ekonomski i politički sistem, zaključuju saopštenje.

Portal Analitika