Zabava

Raspad sistema: Angelina Džoli "pala" na 35 kilograma

Angelina Džoli je krajem septembra predala papire za razvod od Breda Pita, a od toga trenutka njeni prijatelji i kolege su zabrinuti, jer joj je zdravlje itekako narušeno.
Raspad sistema: Angelina Džoli "pala" na 35 kilograma
Portal AnalitikaIzvor

Naime, popularna glumica i režiserka je na rubu anoreksije, javljaju američki mediji.

Alarmantno upozorenje poslali su joj i doktori, a holivudska glumica zbog stresa je navodno "pala" na mizernih 35 kilograma.

'Ruke joj izgledaju poput čačkalica. Postala je hodajući kostur. Krhka je i slaba, doslovce nestaje. Život joj je u velikoj opasnosti i zbilja me čudi što se još nije obratila stručnjacima za pomoć', rekao je njujorški internist Stjuart Fišer za američki tabloid.

Inače mršava Angelina svojevremeno je slovila za jednu od najatraktivnijih glumica u svijetu. Kad je 2001. snimala film 'Lara Croft: Tomb Raider' imala je obline zbog kojih su je muškarci obožavali, a žene joj zavidjele.

Sad je još više počela gubiti kilograme nakon što je FBI odbacio sve optužbe protiv Breda Pita za navodno zlostavljanje djece. Džoli traži potpuno starateljstvo nad njihovo šestoro biološke i usvojene djece, a s obzirom da joj je bivši partner sad 'čist', boji se da sudija ipak neće biti isključivo na njenoj strani.

- Angelina čupa kosu od muke. Nastavi li ovako, moraće je prisilno hraniti u bolnici preko cjevčice - kaže izvor blizak holivudskoj glumici.

I Bred je zbog pritisaka sa svih strana navodno izgubio devet kilograma, ali polako se, zadovoljni su prijatelji, vraća u normalu.

avaz.ba

Portal Analitika