Zabava

Popović prijavio Severinu zbog zapostavljanja sina

Milan Popović bezuspješno je pokušavao da stupi u kontakt sa Severinom Kojić kako bi joj vratio sina u dogovoreno vrijeme. Međutim, ona nije odgovarala na poruke. Upravo zato Milan je zadržao Aleksandra kod sebe, ali i zato što dijete nije bilo u stabilnom zdravstvenom stanju.
Popović prijavio Severinu zbog zapostavljanja sina
Portal AnalitikaIzvor

Severina Kojić u posljednje dvije nedjelje podnijela je hrvatskoj policiji dvije prijave protiv nekadašnjeg vjerenika, srpskog biznismena Milana Popovića. Prošle nedjelje prijavila ga je za kršenje presude o viđanju i primopredaji njihovog četvorogodišnjeg sina Aleksandra, a ove nedjelje tužila ga je za otmicu djeteta i dovođenje u Srbiju. Ali, Milan je i prethodne i ove nedjelje išao u policijsku stanicu Hrvatske kako bi nadležnima objasnio da je pokušavao da stupi u kontakt sa majkom svog nasljednika kako bi ga u dogovoreno vrijeme vratio.

Međutim, ona nije odgovarala na njegove poruke, pa nije želio da dijete predaje bilo kome ko se u tom trenutku našao na adresi na koju je trebalo da ga vrati.

Policiji je rekao i kako maleni Aleksandar nije bio u stabilnom zdravstvenom stanju kad ga je preuzeo od pjevačice i da majku nije vidio duži vremenski period.

Popović je protiv Severine podnio krivičnu prijavu hrvatskoj policiji zbog nebrige o djetetu.

"Tačno je da sam podigao krivičnu prijavu protiv Severine zbog zapostavljanja djeteta. Nadam se da će nadležne institucije ispitati sve ono o čemu govorim, jer za to postoje svi dokazi",  rekao je za "Blic" poznati biznismen.

Severina se u posljednjih par mjeseci nije mnogo oglašavala, a i ono što je objavljivala bile su bajate fotografije i snimci.

Iako lično nije potvrdila razloge, u medijima se pisalo o tome da je bolesna. Zasada nije poznato šta se tačno dešava sa poznatom hrvatskom pjevačicom, ali vjerovatno će kompletna istina izaći na vidjelo kad nadležne institucije sprovedu istragu u cilju pronalaženja najboljeg rešenja za situaciju u vezi sa starateljstvom nad pjevačicinim i biznismenovim sinom.

 

blic.rs

Portal Analitika