Turizam

NTO: Novogodišnja i zimska ponuda predstavljena u Trebinju i Dubrovniku

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama i turističkom privredom, predstavila je ponudu za novogodišnje praznike i zimsku sezonu u Trebinju i Dubrovniku.
NTO: Novogodišnja i zimska ponuda predstavljena u Trebinju i Dubrovniku
Portal AnalitikaIzvor

Promociji u Trebinju prisustvovali su brojni mediji: Nezavisne novine, Radio RS, RTRS, Radio Trebinje, Dnevni Avaz, Herceg TV, HP Media Group, etrebinje.com, trebinjedanas.com, kao i agencija Travel lux.

- Prisutne je najviše interesovala ponuda za predstojeće novogodišnje praznike, kao i program Praznika mimoze koji se održava u februaru. Za devet mjeseci ove godine zabilježen je porast broja turista sa tržišta Bosne i Hercegovine za 15% - na 174.123 turista, koji su ostvarili više od milion noćenja - navode iz NTO.

2911dubrovnikPromociju u Dubrovniku, kako dodaju, ispratili su, pored ostalih Dubrovački dnevnik, dubrovniknet.hr, The Dubrovnik Times, kao i brojne agencije kao što su Lux travel, Elite Travel, Direct Booker i Alfa travel.

- Agencija Lux Travel iz Dubrovnika i Ski centar Javorovača dogovorili su poslovnu saradnju koja predviđa realizaciju petodnvnih paket aranžmana počevši od 3. januara, kada na Žabljak dolaze prve organizovane grupe turista iz Dubrovnika. Agencije iz Dubrovnika su bile zainteresovane za ponudu hotela i tokom zimske sezone i tokom novogodišnjih praznika - stoji u saopštenju dostavljenom Portalu Analitika.

Ponudu svojih gradova predstavile su i lokalne turističke organizacije Bara, Budve, Tivta, Herceg Novog, Podgorice, Žabljaka, zatim i Ski centar Vučje i hotel „Bianca Resort and Spa“.

Kako najavljuju iz NTO, promociju novogodišnjih praznika i zimske sezone nastavljaju prezentacijama na tržištu Albanije, u Tirani i Skadru. 

Portal Analitika