Protokol

Bečić: Uspjeh u Vroclavu za primjer i nada za bolje uslove

Predsjednik Demokratske Crne Gore, Aleksa Bečić, uputio je čestitku crnogorskim džiu džicu reprezentativcima koji su ostvarili veliki uspjeh na svjetskoj sceni.
Bečić: Uspjeh u Vroclavu za primjer i nada za bolje uslove
Portal AnalitikaIzvor

Čestitku prenosimo integralno:

"U ime Demokratske Crne Gore i u svoje ime, imam izuzetnu čast da reprezentativcima Stefanu Vukotiću, Vuku Dragutinoviću, Milošu Kovačeviću i Dejanu Vukčeviću, kao i njihovom selektoru Milošu Ašaninu, čestitam osvajanje zaltnih i srebrnih odličja na nedavno završenom Svjetskom prvenstvu u džiu džicuu.

Izražavajući vam divljenje na medaljama koje ste osvojili na Svjetskom prvenstvu u Vroclavu, imam zadovoljstvo da istaknem veliko priznanje i afirmaciju koju ste obezbijedili crnogorskom džiu džicuu, ali i crnogorskom sportu uopšte, kako u našoj državi, tako i u cijelom svijetu. Zaista, svaki put kada nas neko obraduje i učini ponosnim velikim uspjesima na svjetskom nivou, gotovo po pravilu, zahvalnost izražavamo vama, našim sportistima, koji ste, po dubokom i trajnom uvjerenju Demokrata, najbolji ambasadori i promoteri Crne Gore, njenog imena i njenog značaja. 

Nadam se da će medalje koje ste osvojili, iza kojih stoji veliki trud, odricanje i požrtvovanje konačno dati povoda da se mladim naraštajima obezbijede bolji uslovi za bavljenje kako džiu džicuom, tako i ostalim borilačkim vještinama. Uz očekivanje da nećete stati na ovim medaljama, nego da ćete ih iskoristiti samo kao podstrek za dalji trud, čiju vrijednost ćemo uvijek isticati u našem društvu, a koji će vas, u najkraćem periodu, dovesti i do novih odličja, još jednom vam sa ponosom upućujem srdačne čestitke na izvanrednom uspjehu."

Portal Analitika