Region

Detalji jučerašnjeg ubistva: Usmrtio ženu jer mu je tražila da ispuni ''bračne dužnosti''

Dragan Ljubisavljević (60) uhapšen je u nedjelju u Beogradu zbog sumnje da je nasmrt pretukao nevjenčanu suprugu Đurđicu Mihajlović (51), čije je tijelo pronađeno u napuštenoj kući u Ledinačkoj ulici na Zvezdari.
Detalji jučerašnjeg ubistva: Usmrtio ženu jer mu je tražila da ispuni ''bračne dužnosti''
Portal AnalitikaIzvor

Kako nezvanično saznaje portal ''Alo'', ubistvu je prethodila svađa supružnika zbog neispunjavnja bračnih dužnosti!

Posle otkrivanja leša u petak ujutru, policija je uhapsila Ljubosavljevića zbog sumnje da je nevjenčanu suprugu ubio brojnim udarcima letvom, rukama i nogama po glavi i tijelu.

Ubistvo se dogodilo u udžerici od svega nekoliko kvadrata u kojoj su supružnici živjeli minule dvije godine. Posle žestoke svađe i batinanja, nasilnik je shvatio da je žena mrtva. Pokušao je da pobjegne, ali policiji nije trebalo mnogo vremena da mu uđe u trag.

Komšije kažu da su čuli žustru svađu iz njihove kuće. Nisu odmah reagovali, jer se par često svađao, naročito posle zajedničkog pijančenja. 

''U četvrtak uveče sam čuo uvrede i psovke koje su dopirale iz njihovog dvorišta. Žena je non-stop nešto vikala i dobacivala Draganu. Jasno sam ih vidio, a Đurđicu sam čuo kada je tražila od Dragana da imaju seksualni odnos, nakon što je zadigla suknju! Dragan joj je na to odgovorio: „Prekini da me provocirš! Imam dovoljno svojih problema. Do seksa mi je kao do lanjskog snijega!“ - prepričava radnik obližnje firme, koji je čuo raspravu supružnika.

Prema njegovim riječima, Dragan i Đurđica su svađu nastavili u udžerici, a za ubitvo je saznao u petak ujutro.

''Tijelo nasrećne žene pronašao je njihov poznanik kada je došao posjetu i odmah je alarmirao policiju. Tog jutra su ovdje bili policajci, koji se se raspitivali o njima. Ispričao sam i njima sve ovo što sam vama rekao. Kada nisu bili pijani, sa njima je još i moglo da se komunicira, ali čim bi popili, sa njima je bilo nemoguće razgovarati. Često su se opijali i tada su redovno izbijale svađe'' ispričao je ovom portau svjedok nemile scene.

Žitelji Ledinačke ulice nisu krili loše mišljenje o supružnicima koji su živjeli u ukletoj udžerici.
 
''Stalno su se svađali, a kada bi popili, nastajao bi pravi cirkus! Znali su da se skinu goli i bulazne svakojake gluposti, ali nikoga nisu dirali'' rekao je jedan mlađi muškarac iz tog kraja Zvezdare.

Dnevnice trošili na pivo

Dragan Ljubisavljević je rodom iz Leskovca, gdje ima prijavljeno prebivalište. Ima djecu iz prvog braka, dok je sa Đurđicom bio oko osam godina, ali nisu imali djece. - Dragan i Đurđica su živjeli najprje u jednoj napuštenoj baraci na Zvezdari, a od prije dvije godine u zapuštenoj pušnici. Dragan je povremeno fizikalisao kod kamenoresca, dok je Đurđica održavala grobove. Sav zarađeni novac su trošili na pivo i rakiju'' rekao je njihov poznanik. (izvor i foto: Alo)

Portal Analitika