Fudbal

VIDEO: Ronaldo pred El Klasiko otvorio vrata garaže

Kristijano Ronaldo je trenutno najplaćeniji fudbaler svijeta, a sasvim sigurno prema igrama prikazanim ove sezone biće izabran i za najboljeg na planeti. Kao takav, voli lukuzan život i voli da troši ono što pošteno zaradi na fudbalskom terenu ili kroz marketing u čemu mu nema ravnog.
VIDEO: Ronaldo pred El Klasiko otvorio vrata garaže
Portal AnalitikaIzvor

Omiljen način da troši novac je kupovina superautomobila, kojih u svojoj garaži ima tačno 19, a zajednička vrijednost im je skoro 5.000.000 eura. Neki od najvrjednijih su Bugati Vejron, Lamborgini Aventador, Ferari LaFerari, Meklaren MP4-12C, Ferari 599 GTO, Porše 911 Turbo S, Mercedes S65 AMG Coupe, Rols Rojs Ghost, Rendž Rover, Maserati…

Dakle, garaža je prebogata i raznovrsna. Osim što ima više skupocjenih automobila različitih proizvođača, tu su i različite vrste od džipova, limuzina, do sportskih i brzih automobila.

Portugalac često voli da se hvali na svojim privatnim profilima na društvenim mrežama. Često se fotografije đe pozira uz automobile mogu vidjeti na njegovom Instagramu. Sada se pojavio i video gde snima samog sebe u garaži u dobrom raspoloženju pred El Klasiko.

Najskuplji automobili koji Ronaldo ima u svojoj garaži jeste Bugati Vejron Super Sport, čija je vrijednost oko 2.400.000 eura.

Najveća moguća brzina mu je 415 km/h, dok do 100 km/h stiže za 2.4 sekunde. Drugi na listi je Ferari LaFerari, čija je vrijednost oko 1.200.000 eura. Najveća brzina mu je 350km/h, a do stotke stiže za 2,4 sekunde. Treći najvrjedniji je Lamborgini Aventador, najveće brzine od 325 km/h, dok do 100km/h stiže za 3,1 sekunde.

Pogledajte i video 10 najboljih automobila koji se mogu videti i njegovoj garaži.

Portal Analitika