Košarka

Vučević: Kada u Crnoj Gori nijesu vjerovali u mene, Radonjić jeste

Nikola Vučević u intervjuu za Večerne novosti govorio je o treneru Dejanu Radonjić, s kojim je radio u mladoj reprezentaciji Crne Gore i kratko u Budućnosti.
Vučević: Kada u Crnoj Gori nijesu vjerovali u mene, Radonjić jeste
Portal AnalitikaIzvor

“Dejo je veliki radnik, zna da izvuče maksimum iz igrača i da mu podigne samopouzdanje. Voli da pruži šansu mladima. Tako je i meni, i to kada mnogi u Crnoj Gori nisu vjerovali u mene".

"Drago mi je da napravio veliki uspjeh sa Zvezdom, što je samo još jedan dokaz njegovih trenerskih kvaliteta. U teškim uslovima u odnosu na ostatak Evrope, uspio je da Zvezdu podigne na visok nivo”, rekao je Vučević 

Vučević je govorio o grupi za Eurobasket, na koji se Crna Gora vraća poslije propuštenog EP u Francuskoj, ali i uspješno odrađenih kvalifikacija s novim selektorom Bogdanom Tanjevićem. 

“Španija i Hrvatska su favoriti u našoj grupi, a mi ostali ćemo se boriti za još dva mjesta koja vode u završnu fazu. Rano je za ozbiljne analize i predviđanja, ali uz nastavak dobrog rada sa Bošom i saznanje da smo iskusniji, imamo šanse da konačno napravimo taj korak koji ranije nismo uspijevali, a to je plasman u drugu fazu Eurobasketa. 

Portal Analitika