Društvo

Vladimir Đurišić osvojio Staropramen sofu (FOTO)

Podgoričanin Vladimir Đurišić dobitnik je Staropramen sofe, jedinstvenog komada namještaja o kojem sanja svaki ljubitelj piva. Njegova fotografija izabrana je kao najljepša na nedavnom Facebook takmičenju, gdje je trebalo kroz fotografiju predstaviti omiljeni kutak u kojem se uživa uz najpoznatije praško pivo.
Vladimir Đurišić osvojio Staropramen sofu (FOTO)
Portal AnalitikaIzvor

Predstavnici Pivare „Trebjesa“, ovlašćenog distributera Staropramen piva za Crnu Goru, uručili su danas Vladimiru pivsku sofu, koja je opremljena ugrađenim frižiderom kapaciteta 14 boca Staropramen piva, utičnicama za punjače, bluetooth zvučnikom, policama za knjige i časopise.

2811pobjednickafotosofaStaropramen sofa biće smještena u kancelariji firme u kojoj Vladimir radi, jer je upravo tamo i nastala pobjednička fotografija.

„Kompanija u kojoj radim bavi se prodajom opreme za bazene i u skladu sa tim imamo brendirane zidove, koji kreiraju izgled svojevrsne podvodne kancelarije, kako volimo da se našalimo. Tako je kancelarija poslužila kao najbolje mjesto za fotografiju sa Staropramen pivom, koje uvijek imamo u frižideru. Ostalo sam improvizovao – iskoristio sam dječije naočare za ronjenje i disaljke i tako je nastala fotografija“, objasnio je Vladimir. 

Unikatna sofa napravljena je tako da zadržava udobnost klasičnog trosjeda, pa Vladimir očekuje da će poslovni partneri biti oduševljeni što ih, umjesto klasičnog kancelarijskog namještaja, dočekuje Staropramen sofa.

„Ovaj poklon je zaista fenomenalan. Zahvalio bih Pivari „Trebjesa“ na iznenađenju i jedva čekam da uživam uz pivo iz Staropramen sofe“, kazao je Vladimir.

2811sofastaropramenInspirisan željama potrošača, Staropramen je kreirao unikatnu Staropramen pivsku sofu. Potrošači iz Crne Gore dobili su priliku da osvoje jednu, slanjem fotografija, o kojim je odlučivao žiri. Pored glavne nagrade, podijeljena su i četiri paketa Staropramen piva. Takmičenje je organizovano i u Hrvatskoj, Bugarskoj, Mađarskoj i Srbiji.

„Staropramen je na crnogorskom tržištu ponovo prisutan od 2011. godine i ovaj brend stalno prati potrebe potrošača. Staropramen sofa donosi ne samo udobnost, već i visoku funkcionalnost, odnosno sve ono što je potrebno ekipi da se dobro provede. Tu su zvučnici za muziku, utičnice ako je baterija pri kraju, police za grickalice, knjige i slično i, naravno, Staropramen pivo, pravo iz frižidera. O ovoj kampanji se dosta pričalo i sigurni smo da je bila pravi odgovor na ono o čemu svaki ljubitelj piva sanja“, rekla je Anđela Kadović, brend menadžer Pivare „Trebjesa“.

Portal Analitika