Društvo

Promocija studije stranih investicija u medije jugoistočne Evrope

Knjiga „Direktne strane investicije na medijskim tržištima jugoistočne Evrope: ka hibridnom poslovnom modelu“ prof. dr Zvezdana Vukanovića biće večeras promovisana u Multimedijalnoj sali KIC-a „Budo Tomović“ od 19 sati.
Promocija studije stranih investicija u medije jugoistočne Evrope
Portal AnalitikaIzvor

O knjizi će govoriti prof. dr Majk Fridrihzen, predsjednik Humboltovog fakulteta za digitalni biznis i transformaciju iz Berlina, član Internacionalne asocijacije za istraživanje masovnih komunikacija, Evropske asocijacije za medijski menadžment i Internacionalne asocijacije za komunikaciju i predstavnik izdavača kompanije „Špringer“, predsjednik borda direktora Societe General banke prof. dr Milorad Katnić i akademik CANU prof. dr Igor Đurović.

- Ovo je prva knjiga koja se bavi stvaranjem poslovnih modela u direktnim stranim investicijama u oblasti medijskog poslovanja i industrije. Internacionalna asocijacija za medijski menadžment iz Čikaga preporučila je ovu publikaciju na svome vebsajtu. Londonski časopis za evropske finansije objavio je na tri strane tekst o najzanimiljivijim djelovima monografije – navodi se u najavi ove promocije.

Portal Analitika