Društvo

Nova ministarka javne uprave je bila sutkinja i predsjednica Komisije za kontrolu nabavki

Nova ministarke javne uprave Suzana Pribilović je po struci pravnica, a široj javnosti je poznata kao sutkinja Osnovnog suda i predsjednica državne Komisije kontrolu postupka javnih nabavki.
Nova ministarka javne uprave je bila sutkinja i predsjednica Komisije za kontrolu nabavki
Portal AnalitikaIzvor

Suzana Pribilović rođena je 15. decembra 1972. godine u Cetinju. Osnovnu i srednju školu završila je u Budvi, a na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu diplomirala je 1998. godine. Stručni ispit položila je 2000, pravosudni 2003, a advokatski 2009. godine.

Nakon odrađenog pripravničkog staža u Sekretarijatu za skupštinske poslove Opštine Budva, do 2004. obavljala je pravne poslove u Opštini Budva na radnim mjestima saradnik za skupštinske poslove, savjetnik za finansijsko tržište, savjetnik predsjednika Opštine za normativno-pravna pitanja i savjetnik predsjednika Opštine za međunarodnu saradnju.

 Sudija Osnovnog suda u Kotoru bila je od 2004. do 2010, a nakon toga se bavila advokaturom u privatnoj advokatskoj kancelariji u Budvi do 2012. godine. Bila je predsjednica Državne komisije za kontrolu postupka javnih nabavki do novembra 2015. godine, kada je izabrana za potpredsjednicu Opštine Budva.

Govori engleski jezik.

Portal Analitika