Društvo

RADONČIČ: Vijesti i Dan su ruski medijski dronovi

Novinar i publicista Šemsudin Šeki Radončić navodi da se na osnovu forenzičke analize postupaka, tekstova i tv uradaka, mirne duše može konstatovati da su “Dan, Vijesti i TV Vijesti ruski medijski dronovi, baš kao što je DF ruski politički dron u našoj državi”.
RADONČIČ: Vijesti i Dan su ruski medijski dronovi
Portal AnalitikaIzvor

“Oni udruženim snagama kidišu po već zacrtanim koordinatama i metama. I to „samo" zbog toga što Đukanović neće da potpiše izdajničku kapitulaciju Crne Gore pred modernim Staljinom, to jest Putinom. Žalosno je što su Vijesti, zbog „šake" rubalja, postale obični partijski bilten Dražinog fronta.

Zbog posla kojim se bavim, pomenutu emisiju sam morao da odgledam. I još jednom sam se uvjerio kako novinari dronovi čojski pucaju po nepodobnim sagovornicima, koji su im, na njihov poziv i molbu, došli u kuću.

Još je samo falilo da sa lisicama u studio uleti drugi medijski specijalac, Marko Milačić, i odmah pohapsi neposlušne kolege, koji neće svoje medije da uređuju po ruskom diktatu i diktatu medijske mafije”, rekao je Radončić za Dnevne novine.

 

Portal Analitika