Fudbal

Murinjov ultimatum Marsijalu

Situacija Antonija Marsijala u Mančester Junajtedu je postala jako čudna. Nakon sjajne debitantske sezone u dresu Crvenih đavola, đe se probio kao djelimično anonimni tinejdžer za kojeg su platili preko 50.000.000 eura Monaku, Francuz je krenuo stranputicom ove jeseni.
Murinjov ultimatum Marsijalu
Portal AnalitikaIzvor

Prošle sezone je uspio da se izbori za status prvotimca kod Luja van Gala, ali je zato kod Žozea Murinja koji je stigao tokom ljeta tek epizodista i čini se da Marsijal nikako nije igrač po ukusu Portugalaca.

Jedva da je bio starter u timu koji sastavlja Posebni ove sezone, a prije dvije večeri nije uspio da bude ni u konkurenciji za tim u Ligi Evrope protiv Fejenorda (4:0), što je iznenadilo mnoge navijače ovog kluba koji ga obožavaju. 

Murinjo je odbacio navode da je izbacio Marisjala iz prvog tima, insistirajući da se radi samo o rotaciji fudbalera, te da je sastav isuviše veliki da bi stalno igrali isti. Ipak, pojavile su se informacije da Žoze nije zadovoljan ponašanjem mladog fudbalera, posebno stavom pokazanim na utakmici sa Arsenalom prošlog vikenda, zbog čega ga je prekorio i upozorio.

Prema navodima Tajmsa, Portugalac mu je jasno stavio do znanja da mu je ovo posljednja prilika i da će biti sklonjen iz prvog tima ukoliko ne popravi odnos prema obavezama u narednom periodu.

Mozzartsport

Portal Analitika