Turizam

NTO: Predstavljena ponuda za novogodišnje praznike i zimsku sezonu

Nacionalna turistička organizacija (NTO) Crne Gore, lokalne turističke organizacije Bara, Budve, Tivta, Herceg Novog i Podgorice prezentovali su ponudu za novogodišnje praznike i zimsku sezonu u Beogradu.
NTO: Predstavljena ponuda za novogodišnje praznike i zimsku sezonu
Portal AnalitikaIzvor

Direktorica NTO, Željka Radak Kukavičić kazala je da je, pored tradicionalnih dočeka na trgovima, iz godine u godinu, ponuda raznovrsnija.

„Etno sela koja rade tokom cijele godine pružaju izuzetnu ponudu tokom praznika i zimske sezone, a turisti koji budu boravili u Crnoj Gori mogu uživati i u zimskim varijantama jahanja konja, raftingu, usponu na prirodnim i vještačkim stijenama, vožnji na motornim sankama po Durmitoru, Sinjajevini, Bjelasici, Komovima i mnogim drugim oblicima aktivnosti na planini“, navela je Kukavičić.

Predstavnici lokalnih turističkih organizacija Bara, Budve, Tivta, Herceg Novog i Podgorice predstavili su ponudu svojih opština i bogat program za novogodišnje praznike na trgovima i u hotelima.

Turistička organizacija Žabljaka i ski centar Vučje predstavili su ponudu za zimsku sezonu.

„Nacionalna aviokompanija Montenegro Airlines prezentovala je zimske aranžmane koji uključuju povoljne cijene avio karata sa posebnim povoljnostima za djecu, kao i paket aranžmane u hotelima Splendid, Mogren i Avala“, navodi se u saopštenju NTO.

Tokom promocije prezentovan je i program predstojećeg Praznika Mimoze.

„Promociji su prisustvovali i predstavnici HG Budvanska Rivijera koji tradicionalno organizuje bogat program za novogodišnje praznike u hotelu Palas. Današnjom prezentacijom u Beogradu počela je promocija zimske ponude koja se nastavlja u Kragujevcu, Trebinju i Dubrovniku“, zaključuje se u saopštenju.

Portal Analitika