Region

Rasvjetljeno ubistvo Irinejevog sestrića

Ministar policije Nebojša Stefanović saopštio je danas da je intenzivnim radom pripadnika MUP rasvjetljen zločin u Subotici, kada je, jula ove godine, ubijen Mirko Milićević (42), inače rođeni sestrić episkopa bačkog Irineja Bulovića.
Rasvjetljeno ubistvo Irinejevog sestrića
Portal AnalitikaIzvor

Prema nezvaničnim informacijama, za ovo krivično djelo osumnjičen je Alen K. (26), vođa najjače kriminalne grupe u Vojvodini.

Ime Alena K. pojavilo se u javnosti nakon što je u oktobru prošle godine ranjen u pucnjavi na Paliću u kojoj je izrešetan njegov prijatelj Filip Vilotijević (28).

On je uhapšen u julu ove godine, pod sumnjom da je učestvovao u ubistvu Milićevića, ali je poslije mjesec dana u pritvoru pušten na slobodu.

U medijima se spekulisalo da je ubistvo Milićevića povezano sa prošlogodišnjim obračunom na Paliću u kojem je izrešetan Filip Vilotijević (28)

Podsjetimo, poznati biznismen Mirko Milićević (42) ubijen je u sačekuši u Ulici Bože Sarčevića u subotičkom Novom naselju, kad se na motoru vraćao kući. U njega su napadači ispalili nekoliko hitaca iz pištolja i ubili ga na mjestu.

kurir.rs

Portal Analitika