Muzika

Masimo Savić objavljuje novi singl

Pop pjevač Masimo Savić objaviće danas svoj novi singl “Tisuću ljudi”.
Masimo Savić objavljuje novi singl
Portal AnalitikaIzvor

“Čini mi se da smo opet napravili neki napredak u produkciji i u aranžmanu, vrlo hrabro smo sve to skupa napravili. Meni se pjesma jako dopada, da mi se ne dopada ne bih je ni snimao. Publika će odlučiti,  publika će vidjeti koliko im pjesma znači, koliko im znači muzika, koliko tekst, tako da ću ja dobiti povratnu reakciju od svoje publike”, kazao je on za podgoriccki Novi Elmag radio.

Istaknuti hrvatski pop pjevač je na isti dan  prije tačno dvije godine, takodje izdao pjesmu, te priznaje da ovo godišnje doba u njemu budi uspomene iz djetinjstva.

Meni je inače božićno vrijeme omiljeno. To je moj omiljeni praznik, Sada to vise nije isto. Dvanaesti mjesec nema nema veze sa onim što je nekada bio, nema veze sa onim mjesecom koji smo mi imali u djetinjstvu. Zemlju smo jednostavno doveli do ruba. U Zagrebu je danas 20 stepeni, snijeg je nešto o čemu ćemo mi pričati našim unucima, ali bojim se da ako budu željeli da vide snijeg za nekoliko godina će morati na Patagoniju.

 Masimo Savić je umjetnik koji daje i posljednji atom snage za ono što ostaje vječno, a to je muzika. Zato za mlade izvođače kaže da im fali “zanata” i da moraju raditi na sebi.

“ Sve je to u redu, samo mi fali zanata. Danas svako sa nešto para, može sebi napraviti kućni studio i pretvarati se da je umjetnik. Postoje  programi koji vam nude parčiće odredjenih kompozicija, ideje, i onda vi to složite. To ne znači da možete uzeti gitaru i odrzati koncert pred publikom”, kaže on.

Ja često kažem, današnjoj omladini postaješ najveći neprijatelj ako im daš instrument i kažeš:  ''Daj nam nešto odsviraj i odpjevaj, zabavi nas”. 

 

“Tu kreće neprijateljstvo, izvlačenje kako nemaju bend, aranžmane, ali po meni bi neko ko se naziva izvodjačem morao znati da ispravi sebe, kao što radi recimo Oliver i to sve zvuči fenomenalno. Ili recimo Bruno Mars…  radi se o jednom fantastičnom umjetniku koji pretenduje da jednog dana dostigne kvalitet kao recimo Princ”, ističe Savić.

 

 

Portal Analitika