Abiznis

Vatel proglašen „Najboljom školom hotelskog menadžmenta“ u svijetu

Uspostavljeno partnerstvo između Univerziteta Donja Gorica, kompanije Azmont Investments i francuske Vatel škole je donijelo Crnoj Gori program međunarodnog hotelskog menadžmenta koji se zasniva na pravoj mjeri i kombinaciji teorije i prakse. Ovaj program, koji studentima donosi dvije diplome, crnogorsku i EU diplomu, francuskog Univerziteta, namijenjen je studentima koji žele da se razvijaju u oblasti hotelijerstva. U septembru ove godine prvi studenti su upisali ove studije, koje su ujedno i prve ovoga tipa u Crnoj Gori.
Vatel proglašen „Najboljom školom hotelskog menadžmenta“ u svijetu
Portal AnalitikaIzvor

O značaju ovog programa na svjetskom nivou govori i proglašenje Vatela za najbolju školu hotelskog menadžmenta na svijetu. Na sedamnaestoj godišnjoj svjetskoj dodjeli nagrada "Worldwide Hospitality Awards ceremony", održanoj 14. novembra 2016 godine, na kojoj je učestvovalo preko osamsto predstavnika međunarodnog hotelijerstva, Vatel Internacional Business School je proglašen „Najboljom školom hotelskog menadžmenta“ u svijetu.

2411vatel-2

Osnivanjem i implementacijom ovog programa ne samo što je napravljen ogroman iskorak u oblasti obrazovanja u Crnoj Gori, između ostalog i uvođenjem dualnog stema obrazovanja, već je učinjen veliki doprinos u oblasti turizma. Crna Gora je postavljena na mapi najboljih dostupnih škola u ovoj oblasti na svijetu među kojima se nalazi Švajcarska, Francuska, Španija I dr. Ovaj program će, s obzirom na mogućnosti koje pruža franšiza obezbijeđena od strane Azmont kompanije i uslove studiranja koje UDG nudi, a shodno već pokazanom interesovanju, od sljedeće godine privući student iz Regiona ali i Evrope. Veliku zahvalnost partnei u realizaciji ovog projekta duguju i hotelima u Crnoj Gori koji su pružili punu podršku kod realizacije kontinuirane prakse tokom studija.

2411vatel3
Portal Analitika