Politika

DPS: Haos je u glavama lidera DF-a

Nakon što je Demokratski front (DF) pozvao vrhovnog državnog tužioca Ivicu Stankovića da suspenduje glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića, navodeći da bi za to morao biti dovoljan čin prekvalifikacije krivičnog djela za Aleksandra Sinđelića reagovali su iz DPS-a. U DPS-u kažu da DF već sedmicama uličarskim i siledžijskim jezikom nasrće na SDT i poručuju da "nikakvog haosa u CG neće biti, a haos je očigledno u njihovim glavama".
DPS: Haos je u glavama lidera DF-a
Portal AnalitikaIzvor

Iz vladajuće partije smatraju da DF na takav način nasrće jer se boji šta je otkrilo i šta će otkriti SDT.

"Lideri DF-a ovakvim prostačkim javnim nastupima najbolje svjedoče u kakvom se političkom hropcu i mentalnom stanju nalaze nakon otkrića da je upravo neko od njih nesuđeni komandant planiranog terorističkog juriša na Crnu Goru. Umjesto što se blamiraju novim prijetnjama i postizbornim lamentiranjem, što je uzaludno zametanje tragova, moraće odgovoriti ko je „komandant“, odakle Medojevićevom šuri  i bliskom saradniku 100.000 dolara u kešu, pronađenih u rutinskoj saobraćajnoj kontroli, odakle basnoslovne sume novca za kampanju", navode u DPS-u.

IZ DPS-a poručuju da će lideri DF morati da objasne mnoge stvari vezane za njihovo političko i parapolitičko djelovanje, i u tome im, kako dodaju, ne pomažu prijetnje i prostakluci.

"Znaju oni da neće biti nikakvog haosa u Crnoj Gori, ma koliko se trudili i koliko to željeli. Haos je očigledno u njihovim glavama. To potvrđuje i njihovo učestalo bježanje u Republiku Srpsku, gdje su, kad već nijesu mogli da je sruše, sudeći po saopštenju iz kabineta domaćina, Crnu Goru predstavili srpskom zemljom", zaključuju iz DPS-a.

Portal Analitika