Fudbal

Ranijeri: Mi na vrhu grupe? Nevjerovatno

Poslije bajkovite sezone krunisane osvajanjem titule šampiona Engleske Lester je i premijerno učešće u Ligi šampiona uljepšao dominantnim izdanjem u grupnoj fazi i ovjeravanjem prvog mjesta na tabeli Grupe G već nakon pet rundi takmičenja!
Ranijeri: Mi na vrhu grupe? Nevjerovatno
Portal AnalitikaIzvor

Zato je italijanski stručnjak pred novinare na King Pauer stadionu prosuo samo pohvale na račun cijelog tima.

"Ljudi, ovo je nevjerovatno. Mi - na vrhu Grupe G u Ligi šampiona i idemo dalje u nokaut fazu?! Nevjerovatno! Mi smo naš posao obavili, svaka čast svima", govorio je Ranijeri s ogromnim osmjehom na licu.

Ali, tu se nije zaustavio.

"Ja sam jako srećan čovjek, mi smo jako srećan klub, navijači su takođe jako srećni. Lester je na još jednom divnom putovanju. Ne znam đe idemo, ali svi smo jako uzbuđeni", rekao je Italijan, svjestan uspjeha koji je ostvario.

Sada kada je plasman u eliminacionu fazu ovjeren, Ranijeri poziva svoje momke da se vrate u realnost i fokusiraju se na Premijer ligu.

"Možda smo previše bili koncentrisani na Ligu šampiona. Sada kad smo odradili naš posao, moramo da uhvatimo konce u Premijer ligi".

Nije ni čudo, kada je Lester od starta sezone pobijedio samo tri od ukupno dvanaest utakmica u šampionatu i stoji na slabom 14. mjestu.

Portal Analitika