Region

Vučić: U Crnoj Gori se spremalo gore od zastrašujućeg (Video)

Premijer Srbije, Aleksandar Vučić, je juče, odgovarajući na pitanja novinara Milomira Marića u misiji ''Cirilica'', govorio o pokušaju terorističkih napada u Crnoj Gori, kazavši da se prema njegovim saznanjima ''spremalo gore od zastrašujućeg''.
Vučić: U Crnoj Gori se spremalo gore od zastrašujućeg (Video)
Portal AnalitikaIzvor

''Što se tiče onoga u Crnoj Gori, ono što ja znam je gore od zastrašujućeg, ali ne ulazim u to šta je objavljeno u štampi. Ono što ja znam, meni je bilo toliko teško kada sam slušao, čitao... Ja sam rekao sebi, slušaj moraćes sebe da pljuneš i svoju izjavu od nedjelje i ponedjeljka. Izjavu koju sam dao u Prokuplju gdje sam rekao ne vjerujem da je bilo bilo šta ozbiljno u Crnoj Gori“, kazao je Vučić.

Srbija je u ovom slučaju, napominje Vučić, postupila odgovorno i profesionalno.

''I vidjeli ste da je iz Crne Gore došlo da smo profesionalno odgvorno i kao ozbiljna država postupili. I tako smo postupili. Da li je to bilo lako ili nije, to su bile noći nespavanja, ja ne mogu ni da govorim sa kakvim se izazovima sve tu suočavate i gdje ima elemenata inostranosti i gdje znate kome se sve zamjerate samo zato što štitite zakon, i što nećete da budete saučesnik u najtezim krivičnim djelima. Neću u tome da učestvujem'', zaključio je Vučić.

 </p>

Portal Analitika