Turizam

Hotel Splendid najbolji regionalni rizort za kongresni turizam

Hotel Splendid Conference & SPA rizort sa pet zvjezdica , na listu priznanja za svoj rad upisao je još jedno, regionalno priznanje.
Hotel Splendid najbolji regionalni rizort za kongresni turizam
Portal AnalitikaIzvor

Suvlasnik hotela Splendid Žarko Radulović primio je u Beogradu nagradu za najbolji primorski rizort za kongresni turizam - ''Best Seaside Hotel for Meetings & Events u regionu'' ( u kategoriji hotela  sa više od 200 soba) .

Riječ je o regionalnom priznanju ''SEEbtm Award'', koje su dodijelili srpski Portal Kongresniturizam.com i specijalizovani časopis za event menadžment, kongresni i poslovni turizam – ''SEE business travel & meetings'' (SEEbtm) i to u čak 22 kategorije. U konkurenciji je bilo više stotina hotela iz regiona i Slovenije.

Glasanje je trajalo od 17. oktobra do 17. novembra, a na osnovu 6.500 glasova klijenata, organizatora događaja, čitalaca i stručnog žirija, prvi crnogorski hotel sa 5 zvjezdica, dobio je priznanje kao najbolji u svojoj kategoriji. 

image2

Hotel Splendid je ključno kongresno odredište u Crnoj Gori u periodu od septembra do jula i već deset godina koliko postoji postao je mjesto susreta najuticajnijih ljudi planete i donosioca odluka u brojnim društveno-političkim i privrednim procesima. 

Organizacijom više od 100 skupova godišnje, uz primjenu najviših svjetskih standarda i najboljih praksi, hotel Splendid zaslužan je za stvaranje novog imidža u oblasti kongresnog turizma ne samo kompanije Montenegro stars u okviru koje posluje već i Crne Gore kao destinacije, ocijenjeno je na ceremoniji uručenja nagrade u Beogradu. 

Portal Analitika