Društvo

Direct Media Podgorica donirala sadnice za pošumljavanje Gorice

U godini obilježavanja petnaest godina uspješnog poslovanja sistema Direct Media, zaposleni Direct Media Crna Gora dali su svoj doprinos zajednici kroz doniranje i sadnju 100 sadnica na brdu Gorica.
Direct Media Podgorica donirala sadnice za pošumljavanje Gorice
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Omiljeno izletište Podgoričana obogaćeno je novim sadnicama čempresa, hrasta crnika, hrasta medunac i crnog jasena koje su posadili zaposleni Direct Media Podgorica, uz pomoć JU „Zelenilo“ i „Udruženja ljubitelja Gorice“, inače aktivnih učesnika brojnih akcija u cilju očuvanja prirode ovog parka.

3

Iako im ašovi i kopanje nisu toliko bliski, marketinški stručnjaci su se potrudili da uspješno realizuju akciju i iskoriste lijepo vrijeme za druženje i boravak u prirodi. 

2

“Smatramo da nijedna kompanija, ni pojedinac nije sam za sebe, već je dio zajednice u kojoj posluje i živi, a o toj zajednici treba svi da vodimo računa,“ izjavio je Dragan Markešić, direktor Direct Media Crna Gora.

1

Akcijom pošumljavanja Gorice, Direct Media Crna Gora pridružila se svojim kolegama iz drugih kancelarija Direct Media sistema u još jednom u nizu društveno odgovornih projekata gdje zaposleni volontiraju za dobrobit zajednice.

 

Portal Analitika