Muzika

Objavljeno deluks izdanje novog albuma "Metallice"

Bend "Metallica" objavio je deluks izdanje od tri CD-a, sa novim 10. albumom "Hardwired...To Self-Destruct" i obradama pjesama kao što su "Remember Tomorrow" grupe "Iron Maiden" ili "When A Blind Man Cries" sastava "Deep Purple".
Objavljeno deluks izdanje novog albuma "Metallice"
Portal AnalitikaIzvor

Novo izdanje je snimano u Kaliforniji, a produkcijski ga potpisuju Greg Fidelman, Džejms Hetfild i Lars Ulrih.

Fidelman je do sada radio sa bendovima kao što su "Slayer", "Black Sabbath", "Red Hot Chili Peppers", "Audioslave", "Slipknot" i "System of a Down", a sa "Metallicom" je već sarađivao na albumu "Death Magnetic" iz 2008. godine.

Album "Hardwired…To Self-Destruct" je prvo studijsko izdanje "Metallice" od 2008. godine, a prethodno su objavljene tri pjesme - "Hardwired", "Moth Into Flame" i "Atlas, Rise!", koje autorski potpisuju Hetfild i Lars Ulrih.

"Metallica" se trenutno nalazi na svjetskoj "WorldWired" turneji, a povodom objave novog studijskog izdanja, večeras će na zvaničnoj internet stranici benda i njihovom Jutjub kanalu biti prenošen njihov nastup iz "The House of Vans" u Londonu.

"Metallica" je svoje muzičko putovanje započela davne 1981. godine. Od tada pa do danas, "Metallica" je postala jedan od najuticajnijih bendova u istoriji, kao i jedan od komercijalno najuspješnijih bendova.

Portal Analitika