Košarka

Zuros pred Olimpiju: Potrebna nam je podrška navijača

Košarkaši Budućnost Volija igraće sjutra sa Olimpijom u 10. kolu ABA lige. To će biti debi novog trenera podgoričkog tima, Grka Ilije Zurosa. ''Plavi'' žele da prekinu seriju od tri poraza.
Zuros pred Olimpiju: Potrebna nam je podrška navijača
Portal AnalitikaIzvor

"Ne mogu da kažem sada koliko je ekipa spremna, jer smo imali samo dva zajednička treninga. Zadovoljan sam angažovanjem igrača. Vjerujem u njih, veliki sam optimista, ali je potrebno i vrijeme da uspostavimo neki novi sistem i folozofiju", kazao je Zuros i dodao...

"Imamo mnogo utakmica i putovanja, biće teško dok ne uđemo u zajednički ritam. A zajedništvo mora da bude snaga ovog tima. Potrebna nam je i podrška navijača, posebno u ovakvim trenucima", rekao je Zuros.

Budućnost nakon devet kola ima samo jedan poraz i to u gostima od Karpoš Sokolija. Sa druge strane, Olimpija je odigrala osam utakmica do sada i ostvarila tri pobjede.

"Olimpija igra dobru košarku, tri meča je izgubila na jednu loptu. Neće nam biti lako, ali ako se budemo pridržavali plana, vjerujem da ćemo pobijediti i izaći iz krize", kazao je Nemanja Vranješ.

Meč Budućnost Voli - Olimpija igra se od 17 sati.

Portal Analitika