Društvo

Vojska CG će pomoći Beranama u sanaciji putne infrastrukture

Pripadnici Vojske Crne Gore, pukovnik Ramiz Pejčinović i potpukovnik Saša Ivanović posjetili su Opštinu Berane, a ovo prilikom susreli su se sa predsjednikom opštine Dragoslavom Šćekićem i njegovim saradnicima i ponudili pomoć u sanaciji šteta nastalih usljed elementarnih nepogoda koje su nedavno zadesile ovu opštinu.
Vojska CG će pomoći Beranama u sanaciji putne infrastrukture
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

"Oni su izrazili spremnost da pomognu u dijelu sanacije putne infrastrukture i to trase puta Kurikuće - Suvodo - Šiško jezero, kao i oko izmještanja vodovoda na Buču u dužini od 1,300 metara, uz pomoć Savjeta Mjesne zajednice Buče i ekipe  D.O.O.,,Vodovod i kanalizacija“ Berane", saopštili su iz beranske opštine.

Predsjednik Šćekić je izrazio zadovoljstvo i zahvalnost što će Vojska Crne Gore  pružiti pomoć opštini Berane i njenom stanovništvu u sanaciji šteta koje su nastale usljed poplava.

berane1

Iz beranske opštine dodaju da su sastanku prisustvovali i potpredsjednik opštine Sveto Mitrović, direktor Agencije za izgradnju i razvoj Miro Vešović, komandir Službe zaštite i spašavanja Tiho Bogavac i rukovodilac Službe predsjednika Dubravka Jovančević.

Portal Analitika