Sci/Tech

SKYPE: Mogući pozivi i bez otvaranja korisničkog naloga

Korisnici su za korišćenje Skypeovih usluga do sada morali da imaju korisnički račun, ali u budućnosti to više neće biti potrebno. Skype je i dalje skoro omiljeno sredstvo za onlajn komunikaciju u svijetu, iako je odavno dobio vrlo ozbiljnu konkurenciju.
SKYPE: Mogući pozivi i bez otvaranja korisničkog naloga
Portal AnalitikaIzvor

Do sada morali da imaju korisnički račun, ali u budućnosti to više neće biti potrebno. Skype je i dalje skoro omiljeno sredstvo za onlajn komunikaciju u svijetu, iako je odavno dobio vrlo ozbiljnu konkurenciju.

Otkako je u vlasništu Microsofta, vrlo često omogućava nove opcije i usluge jer jedino tako može da opstane na sve zahtjevnijem tržištu.

Nova opcija koja je upravo predstavljena vrlo vjerovatno će dodatno podići popularnost aplikacije jer su pozivi, video pozivi, i „chat“ konverzacija omogućeni bez potrebe za preuzimanjem, instaliranjem i otvaranjem korisničkog naloga.

Dovoljno je otvoriti link skype.com , gdje vas uz dosadašnju standardnu opciju preuzimanja aplikacije očekuje i nova opcija koja se krije iza riječi „Start a conversation“.

Klikom na link otvara se mogućnost upisa proizvoljnog imena, nakon čega se otvara novi prozor u kojem možete da počnete sa pozivanjem prijatelja na „chat“, poziv ili video poziv. (Pink M)

Portal Analitika