Fudbal

Murinjo spremio 30.000.000 eura za Albanca

Trener Mančester Junajteda Žoze Murinjo veće neko vrijeme priprema zimski prijelazni rok, mnogo igrača dovodi se u vezu sa posrnulim gigantom sa Old Traforda, a kako italijanski mediji navode, posljednje u nizu je Elseid Hisaj.
Murinjo spremio 30.000.000 eura za Albanca
Portal AnalitikaIzvor

Desni bek Napolija već neko vrijeme se nalazi u Murinjovoj bilježnici, a portugalski stručnjak navodno je spreman da ponudi čak 30.000.000 eura italijanskom klubu za transfer.

Albanac je u Napoli došao u ljeto 2015. godine iz Empolija, a Aurelio de Laurentis tada je platio 5.000.000 eura. Pitanje je, međutim, da li će Napoli biti voljan da pusti jednog od glavnih igrača odbrambene linije. U dosadašnjem toku sezone Hisaj je odigrao 14 utakmica za Napoli.

Druga otežavajuća okolnost je i činjenica da je Hisaj nedavno produžio ugovor sa Napolijem do ljeta 2021. godine. Ipak, ne bi trebalo zaboraviti dvije stvari.

U Napulju su takođe vjerovali i da Juventus nikad neće uspjeti da dovede Iguaina, pa je taj transfer realizovan, a drugo, Junajted svakako ima dovoljno novca da pojača ponudu za Hisaja.

Portal Analitika