Politika

MEDOJEVIĆ: Neće to ići kako je Rafet zamislio

Predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević, ocijenio je na svom Fejsbuk profilu da je ponuda DF-a Bošnjačkoj stranci daleko bolja nego DPS-a.
MEDOJEVIĆ: Neće to ići kako je Rafet zamislio
Portal AnalitikaIzvor

“Neće to ići kako je Rafet zamislio. Ima dosta članova GO koji su za to da se prihvati neuporedivo bolja ponuda DF i opozicije. Ako bi većina članova GO glasala za DPS, glasali bi da Rafet i nekoliko njegovih ljudi zadrže fotelje i privilegije, ali bez ikakvog uticaja na status bošnjačkog naroda i popravljanje katastrofalnog ekonomskog, socijalnog, demografskog stanja na sjeveru Crne Gore”, naveo je Medojević.

On smatra da će “Rafet Husović shvatiti političke odnose u Crnoj Gori, ali i šire i da su u toku velike globalne promjene”.

“Vrijeme je da Bošnjačka stranka prihvati poštenu i politički i državničku ponudu DF i opozicije i omoguće mirno demokratsko rješenje duboke političke krize u zemlji, urade nešto konkretno za status svog naroda i pokrenu oporavak uništenog sjevera, zaustave egzodus svog naroda i pokrenu reforme u zemlji. U suprotnom, ulazak u Titanik sa DPS, znači eskalciju krize, eskalacija nasilja, bankrot države, bojkot parlamenta, protesti i nastavak nestajanja Bošnjačke stranke koju će DPS usisati kao i svakog svog satelita”, poručio je Medojević.

 

Portal Analitika