Fudbal

Murinjo bez sedmorice na Arsenal

Kako se bliži subota i veliki derbi Premijer lige između Mančester Junajteda i Arsenala (13.30), tako raste i zebnja Žozea Murinja da neće moći da izvede snažan tim protiv jednog od najboljih timova u Engleskoj.
Murinjo bez sedmorice na Arsenal
Portal AnalitikaIzvor

Naime, Posebni ne može da računa čak na sedmoricu fudbalera, a poznato je da grupu predvodi Zlatan Ibrahimović koji propušta utakmicu zbog žutih kartona (sakupio ih je pet). 

U odbrani tu sigurno neće biti Erik Baji i Kris Smoling koji su povrijeđeni, dok postoji ozbiljan strah da se ni Antonio Valensija koji je operisao ruku i Luk Šou (koji je na ratnoj nozi sa Murinjom) neće oporaviti na vrijeme. 

Pored njih, ozbiljna je dilema hoće li Portugalac moći da računa na Maruana Felainija i Vejna Runija koji su se povrijedili prethodnih dana nastupajući za svoje reprezentacije, mada nijedan od njih još nije zvaničlno na listi povrijeđenih.

Bilo kako bilo, menadžer Junajteda imaće velikih problema da sastavi tim koji treba da bude konkurentan drugoplasiranom timu u Premijer ligi, koji igra sjajno ove jesni.

Portal Analitika