Zabava

Poznati muzičar: Žalim što sam varao svoju suprugu, ali sam samo pratio srce

Poznati muzičar Fil Kolins nije bio najuspješniji u ulozi supruga, a za tri razvoda do sada je platio više od 50 miliona dolara. U svojoj autobiografiji "Not Dead Yet" otkriva detalje iz privatnog života i razočaranje koje osjeća.
Poznati muzičar: Žalim što sam varao svoju suprugu, ali sam samo pratio srce
Portal AnalitikaIzvor

Tokom gostovanja u emisiji Sandej najt na australijskoj televiziji, 65-godišnji muzičar i bivši bubnjar benda Dženezis priznao je da se ne ponosi onim što je učinio, naročito imajući u vidu da je varao svoju drugu suprugu. Ipak, Kolins je objasnio da je pratio svoje srce.

Upravo njegovo nevjerstvo prema bivšoj partnerki Džil Tavelman, s kojom ima ćerku Lili Kollins, dovela je do razvoda braka 1996. godine. Fil je prethodno bio u braku sa Andreom Bertoreli od 1975. do 1980. godine, a kasnije i sa Orijanom Sevej od 1999. do 2008. godine, s kojom se prošle godine pomirio.

Uprkos različitim mišljenjima ljudi o njegovom ljubavnom životu, Kolins kaže da su Orijana i on savršen par.

"Razveli smo se, dao sam mnogo novca, ali smo onda shvatili da je to bila greška. Ponovo smo zajedno i divno nam je", izjavio je.

Fil ima petoro djece - 44-godišnju Džoli, 40-godišnjeg Sajmona, 27-godišnju Lili, 15-godišnjeg Nikolasa i 11-godišnjeg Metjua, a najmlađu dvojicu sinova dobio je upravo u braku sa Sevej.

Portal Analitika