Društvo

Za nove zgrade i šetalište - makadamski put

Nove zgrade uz Ljubović, kao i prilaz obližnjem šetalištu, i nakon par godina od izgradnje ne raspolažu adekvatnim prilaznim putem
Za nove zgrade i šetalište - makadamski put
Portal AnalitikaIzvor

Naš čitalac, koji je samo jedan od onih Podgoričana koji običavaju da prošetaju šetalištem na brdu Ljubović, uputio nam je svoje reagovanje povodom neasfaltiranog puta ka šetalištu. Naime, nakon izgradnje nove zgrade, ostao je makadamski put za koji se može reći da samo propada, a i otežava prilazak građanima na putu do mjesta za rekreaciju za koje se, bar za ovaj dio grada, može reći da je prilično posjećeno. 

Istina je, zapravo, da je stari put prekinut, a novi koji vodi od Streljačkog centra, nije asfaltiran. Svakako, za naše sugrađane uopšte nije važno da li ta obaveza pripada investitoru koji je radio zgrade ili gradskoj upravi, već da više od dvije godine ovakakv put narušava izgled naselja, a i brojnim sugrađanima otežava prilazak šetalištu.  

Na kraju, istina je i da se asfaltiranje tih stotinjak metara očigledno ružnog puta ne može smatrati nikakvim kapitalnim projektom, već samo građanskom potrebom da se stvari dovedu u red. A i da jedna gradska adresa, zaista bude gradska.    

Ž.V. 

Portal Analitika