Društvo

Udruženje Roditelji organizuje dvije besplatne radionice

Razvojni centar udruženja Roditelji organizovaće naredne sedmice dvije radionice za djecu predškolskog i ranog školskog uzrasta, saopšteno je Portalu Analitika iz tog udruženja.
Udruženje Roditelji organizuje dvije besplatne radionice
Portal AnalitikaIzvor

Besplatne radionice tokom kojih će djeca modelirati tijesto za igru i učiti kroz NTC poligone održavaju se prostoru Biblioteke igračaka i Razvojnog centra u Ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici.

Radionica Spretna ručice, namijenjena djeci uzrasta od dvije do pet godina biće održana u utorak od 19 sati. Djeca će vježbati motoriku, družiti se i raditi u grupi ali i razvijati kreativnost. U toku radionice mališani će sa članicom Udruženja Majom Raičević od domaćeg tijesta za igru praviti različite figure na temu jeseni, a imaće i spremne modele i materijale iz prirode sa kojima će raditi. Broj mjesta ograničen je na 15, a prisustvo i učešće roditelja je obavezno.

Udruženje Roditlji za četvrtak najavljuje drugu NTC radionicu koja će početi u 19 sati, a namijenjena je djeci uzrasta od četiri do šest godina koju realizujemo u saradnji sa PU Pinokio Artić koji ima licencu za sprovođenje programa. Radionice su osmislili autori NTC sistema učenja, Ranko Rajović i Uroš Petrović s ciljem podizanje nivoa intelektualnih sposobnosti, sprječavanje poremećaja pažnje i koncentracije u školskom periodu, razvijanja brzine razmišljanja, povezivanja i zaključivanja kroz igru sa djecom. Broj mjesta ograničen je na 15.

Prijavljivanje za radionice je obavezno i roditelji to mogu raditi putem elektronske pošte igrackoteka@t-com.me, telefona 020/221-000 ili u preko Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar

Portal Analitika