TV / Film

Robert De Niro u depresiji zbog Trampa, Italija mu nudi azil

Američki glumac Robert De Niro podržao je u petak u Los Anđelesu demonstrante koji širom Amerike izražavaju nezadovoljstvo zbog izbora Donalda Trampa za predsjednika, kazavši kako je zbog toga "u depresiji".
Robert De Niro u depresiji zbog Trampa, Italija mu nudi azil
Portal AnalitikaIzvor

Sedamdesettrogodišnji glumac je na novinarsko pitanje kako se nosi sa Trampovom pobjedom odgovorio da je "u depresiji".

"Sada moramo da čekamo da vidimo kako će stvari da se odvijaju... moramo budno da pratimo poteze nove vlade", rekao je novinarima na crvenom tepihu prije premijernog prikazivanja filma "The Comedian" u kome ima glavnu ulogu, a režirao ga je Šon Pen.

Na pitanje da li su protesti prikladan odgovor na ishod izbora odgovorio je potvrdno. Glumac ni prije Trampovog izbora za predsjednika nije štedio na riječima kritike na račun američkog biznismena, kazavši u video snimku da je "svinja i idiot" i da bi mu "rado razbio nos".

Demonstranti već treću noć zaredom protestuju na ulicama Majamija, Los Anđelesa, Njujorka i ostalih većih američkih gradova.

Prvi čovjek Feracana nudi De Niru azil

Gradonačelnik italijanskog grada Feracana smatra da je to naselje u Italiji "pravo mjesto za zaboravljanje poraza Hilari Klinton i izbjegavanje udaranja Trampa u lice", i nudi De Niru da dođe tu da živi.

Ova izjava reakcija je na nedavnu šalu holivudskog glumca Roberta de Nira da će morati da se odseli iz SAD ukoliko predsjednički kandidat Donald Tramp pobijedi na izborima, piše londonski Independent.

Biće nam čast da dočekamo glumca širom otvorenih ruku. Pružanje dobrodošlice takvoj veličini bio bi odličan način za promociju ovog mjesta na međunarodnoj sceni", izjavio je gradonačelnik.

Glumčevi čukunbaba i čukundeda emigrirali su iz Feracana 1890. godine.

Izvor: N1

Foto: Jason Merritt/AFP

Portal Analitika