Fudbal

Tumbaković: Ovo je šok za mene

Selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore Ljubiša Tumbaković kazao je nakon nevjerovatnog poraza od Jermenije da je “šokiran”.
Tumbaković: Ovo je šok za mene
Portal AnalitikaIzvor

“Rekao sam prije meča da su prošla samo tri kola i da sve ekipe još imaju šansi. Nažalost, bio sam u pravu. Protivnik je loše počeo meč, ali se dizao kako je vrijeme odmicalo i znao je šta želi. Čestitam Jermeniji. Poslije svega, ovaj rezultat je šok za mene. Veoma sam iznenađen”, prenose jermenski mediji Tumbakovićeve riječi.

Artur Petrosjan pobjedom je debitovao na klupi Jermenije. Bio je ushićen nakon meča.

“Vjerovao sam i kod 0:2. Nismo gubili glavu na poluvremenu, u mirnoj atmosferi smo razgovarali. Ukazao sam im na stvari koje moramo da ispravimo. Napravio sam dvije taktičke promjene i rekao im da u fudbalu sve može da se dogodi. Ovo je pobjeda za ponos svih Jermena”, rekao je Petrosjan.

Henrik Mhtarijan odigrao je prvi meč u kvalifikacijama i pokazao koliko znači timu…

“Bio je fizički veoma naporan meč za mene, ali sam imao ogromnu želju da izguram do kraja. Bilo je fantastično u drugom poluvremenu, pokazali smo karakter. Vjerovali smo da možemo da se vratimo, a način na koji smo preokrenuli je nezaboravan”, kazao je fudbaler Mančester junajteda.

Portal Analitika