Zanimljivosti

Baka Milka iz Grocke: Čuvala sam djecu Trampu!

Donald je dobar i vrijedan, nije džangrizav, ne zna da mrzi ljude, a mnogo voli Srbiju, posebno srpske žene. Pozivam ga kod mene u Grocku na pravi domaći ručak, kaže Milka Milisavljević (85).
Baka Milka iz Grocke: Čuvala sam djecu Trampu!
Portal AnalitikaIzvor

Ovo ekskluzivno za Kurir priča Milka Milisavljević, Srpkinja koja je krajem sedamdesetih i osamdesetih godina čuvala dvojicu sinova novog predsjednika SAD Donalda Trampa.

Vremešna Beograđanka, koja danas ima, kako sama navodi, “85 godina, sedam meseci i 18 dana”, u Trampovoj kući provela je osam godina. On ju je, kaže, gledao skoro kao člana porodice, zbog čega se osećala kao kod svoje kuće.

„Čuvala sam Trampove sinove Donalda Džuniora i Erika. Kao dadilja sam kod Donalda provela osam godina. Dobro je plaćao, bio je darežljiv. I zamislite, za svaki rođendan mi je davao hiljadu dolara. Inače, vojlela sam mnogo njegovu decu, kao i oni mene. Ma, volela sam ih više nego sebe, volim ih i dan-danas. Mnogo bih voljela da se opet sretnem s njima“, priča naša sagovornica dok sjedimo u njenom domu u Grockoj.

Dodaje da je Tramp bio posebno pažljiv prema svojim nasljednicima, te da se trudio da im posveti što više vremena.

„Dođe kući, opere ruke, ostavi sako na svoje mesto, jer od žene Ivane nije smioo da ga baci bilo gdje, i odmah grli i ljubi djecu. Voleo je da ih drži na krilu i tako dugo priča s njima. Imao je običaj da ih ispituje kako su proveli dan, ali ih je ispitivao i kakva sam ja. Nije se baš nešto igrao s njima, više je volio da razgovaraju“,  prisjeća se Milisavljevićeva i dodaje da se Tramp dobro slagao sa svojom tadašnjom ženom Ivanom, te da joj je zato žao što su se kasnije rastali.

Milka Milisavljević otkriva da je kod sebe često imala pištolj kada je svojevremeno kao dadilja išla u šetnju s Trampovom decom. On za to nije znao:“ Kad sam išla u šetnju s decom po jednom njegovom imanju, gde se ide preko šume i livada, nosila sam pištolj sa sobom. Krila sam ga u dječjoj torbi, da niko ne zna da ga imam. Strah me je bio da mi neko ne kidnapuje djecu. A imala sam iskustva s oružjem, jer sam prije odlaska u Ameriku bila u JNA“, kaže ona.

IZVOR i foto: Kurir.rs

 

Portal Analitika