Politika

DPS: Mandić da objasni kome je prijetio haosom u izbornoj noći

Demokratska partija socijalista pozvala je lidera Nove Andriju Mandića da objasni kome je to prijetio u izbornoj noći.
DPS: Mandić da objasni kome je prijetio haosom u izbornoj noći
Portal AnalitikaIzvor

"Andrija Mandić zvuči koliko - toliko prisebnije kad govori iz svoje glave, nego kad ponavlja rečenice Arona Šaviva i svojih finansijera i mentora. Koliko god puta da ponovi te laži iz iste fabrike, one ne mogu postati istina, toga je Mandić vrlo svjestan, zato panično sa kolegama iz DF-a ponavlja, čak ne više ni svakog dana već iz sata u sat, istovjetne izmišljotine. Znaju odlično i Mandić i njegova političko-medijska družina da terorističke napade ne izvode ni akademici ni specijalizovani tajni agenti, niti se za atentate na državnike pripremaju direktni televizijski prenosi, a ni „usputne“ žrtve takvih zlih umova nemaju nikakav identitet. I umjesto što umišlja da njemu neko prijeti, Mandiću bi bilo pametnije da objasni kome su bile namenjene prijetnje koje su on i Milan Knežević sa završnog mitinga DF-a u Podgorici upućivali, koga su i na kakav juriš pozivali, o kakvoj je „vrhovnoj komandi DF-a“ riječ i gdje su najavljivali „haos u izbornoj noći“, kaže se u saopštenju DPS-a.

U DPS-u navode da je kristalno je jasno i Mandiću i njegovim saborcima da su o pokušaju terorističkog napada bili informisani svi koji je trebalo da budu informisani, taman onoliko njih koliko je bilo potrebno da propadne pakleni plan za uvođenje terora u Crnu Goru, uključujući i njegovog dojučerašnjeg partijskog kolegu Gorana Danilovića, tadašnjeg ministra unutrašnjih poslova.

"Da nije bilo tako, Crna Gora bi danas bila zavijena u crno, zahvaljujući DF-u i njihovoj mržnji koju i dan-danas siju na svakom koraku.Kad je riječ o Andriji Mandiću i DF-u, jasno je – prinuđeni su da se brane lažima. Ali, odakle veliki Crnogorci Ranko Krivokapić i Žarko Rakčević u kolu četničkog vojvode? Ako ništa drugo, moraće to objašnjavati svojim biračima. Pošto se često pozivaju na istoriju, ako ništa drugo, ona će postaviti sve na svoje mjesto", zaključuje se u saopštenju.

 

Portal Analitika