Fudbal

Mesi razočaran: U velikim smo g*****a!

Zbrisani su noćas Argentinci u Belo Horizonteu u derbiju protiv Brazila, a drugi vezani poraz izbacio ih je sa pozicija koje vode na Svjetsko prvenstvo.
Mesi razočaran: U velikim smo g*****a!
Portal AnalitikaIzvor

Ni povratak Lea Mesija u nacionalni tim poslije pauze zbog povrede nije im bio od koristi.

“Nismo očekivali ovakav rezultat”, prvi je komentar zvijezde Barselone.

“Do njihovog prvog gola meč je bio izjednačen, dobro smo igrali. Ali je teško kada upadnete u ovakvu situaciju. Mali detalj vas sruši na zemlju i poslije toga sve postaje teško. Sa svim lošim stvarima koje smo napravili i uprkos činjenici da smo u velikim g*****a, opet sve zavisi od nas”, jadao se Mesi novinarima.

Sa 16 bodova iz 11 utakmica Argentinci su daleko iza lidera Brazila, a imaju bod manje od petoplasiranog Čilea koji drži posljednje mjesto u vozu za Rusiju.

“Ako pobijedimo Kolumbiju, vraćamo se u borbu za Svjetsko prvenstvo. Sve ekipe su izjedančene, ali znamo da ovo noćas nije način na koji Argentina sme da igra. Moramo da se promijenimo ako želimo pobjedu nad Kolumbijom. Da budemo snažni i izađemo iz krize. Moramo biti ujedinjeniji nego ikada, jer svi želimo isto - da Argentina igra na Mundijalu u Rusiji ”, poručio je Leo Mesi.

Portal Analitika