Fudbal

SAVIĆ: Odigrati najbolje što se može

Fudbalska reprezentacija CRne Gore ne treba da se opterećuje rezultatom u Jerevanu, ali se mora potruditi da meč odigra najbolje što može, kazao je defanzivac madridskog Atletika, Stefan Savić.
SAVIĆ: Odigrati najbolje što se može
Portal AnalitikaIzvor

Duel Crne Gore i Jermenije na programu je 11. novembra u Jerevanu. Savić je kazao da je do kraja kvalifikacija u opticaju još 21 bod i da je rano pričati o kalkulacijama. 

"Trebalo bi da igramo rasterećeno, kao do sada, sa ciljem da se što bolje spremimo i da odigramo najbolje što možemo. Ne bi trebalo da imamo velika očekivanja i bilo kakav pritisak. Do sada su nas krasili skromnost, zajedništvo, borba i disciplina i to nam je donijelo pozitivne rezultate. Tako bi trebalo da bude i u Jermeniji", rekao je Savić.

On je, komentarišući povratak Mhtarijana, kazao da je on izuzetan igrač.

"Nije igrao puno u Junajtedu, ali to ne mijenja mišljenje o njemu. Obratićemo pažnju, ali fokusirani smo na nas i našu igru. Ukoliko odradimo ono što smo pripremali na treninzima siguran sam da ćemo odigrati dobru utakmicu", kazao je Savić.

On je naglasio da ga raduje povratak u reprezentaciiju Marka Baše.

“Baša trenira, nadam se da će biti spreman. Riječ je o igraču koji uvijek donese kvalitet više i bilo bi sjajno da bude sa nama na terenu", rekao je Savić.

Crna Gora je na startu kvalifikacija pobijedila Kazahstan 5:0 i Dansku 1:0, dok je sa Rumunijom igrala neriješeno 1:1. Jermenija je bez bodova, a doživjela je poraze od Danske 1:0, Rumunije 5:0 i Poljske 2:1. 

Mina

Portal Analitika