Svijet

Nastradalo osam osoba u prevrtanju tramvaja

Strahuje se da je osam ljudi poginulo, a više od 50 je povrijeđeno kada se prevrnuo tramvaj u južnom dijelu Londona, prenosi "Dejli mejl".
Nastradalo osam osoba u prevrtanju tramvaja
Portal AnalitikaIzvor

Britanska saobraćajna policija potvrdila je da ima žrtava nakon današnje nesreće, ali nije mogla da potvrde broj nastradalih. Prvobitno je javljeno da su dvije osobe blokirane unutar tramvaja nakon incidenta u Krojdonu, u tunelu u blizini stanice, jutros oko 6.00 časova. 

Vozačima se savjetuje da zaobilaze taj dio grada, u kojem vlada pravi saobraćajni kolaps. Uhapšen vozač prevrnutog tramvaja Vozač tramvaja koji se prevrnuo u Londonu je uhapšen, rekao je portparol britanske saobraćajne policije. Kako je javio "Dejli mejl", u prevrtanju tramvaja u Krojdonu u Londonu poginulo je osam lica, a više od 50 je povrijeđeno. Takođe, još dvije osobe su ostale blokirane unutar tramvaja koji je izletio sa šina i prevrnuo se jutros oko 6.00 časova po kiši. List navodi da se nesreća dogodila na nizbrdici dok je tramvaj pokušavao da savlada oštru krivinu. (nezavissne)

 

Portal Analitika