Zanimljivosti

Nostradamus "pogodio" za Trampa

Kao što se to uvijek dešava nakon nekog važnog događaja u svijetu, i ovoga puta su se mnogi okrenuli tumačenju Nostradamusovih tekstova...
Nostradamus "pogodio" za Trampa
Portal AnalitikaIzvor

Još prije nekoliko dana „stručnjaci“ su ponovo počeli da tumače Nostradamusove stihove i na osnovu njih su zaključili da će pobjednik predsjedničkih izbora biti Donald Tramp. Dakle, bili su uspješniji od gotovo svih ozbiljnih političkih analitičara u SAD koji su predviđali sigurnu pobjedu Hilari Klinton. 

“Velika, besramna i smjela svađalica. On će biti izabran za guvernera vojske. Biće neustrašiv. Slomljeni most, grad koji se onesvjestio od straha“, zapisao je Nostradamus. 

“Lažni trubač će, prikrivajući ludilo, prisiliti Vizantiju da mijenja svoje zakone. Iz Egipta će stići čovjek koji će povući zakone i promjeniti novac“, navodi se u još jednom stihu. 

Neki stihovi su takođe predvidjeli borbu između Hilari i Donalda. 

“Plava će izaći da kompromituje onog sa kvrgavim nosom. Ona će ga prokazati“, pisalo je, a Viktor Benes, predsjednik "Nostradamus Society of America" kaže da se ti stihovi tiču višemjesečne kampanje koja je trajala. 

Nostradamus je, osim dvoboja, za 2016. godinu predivdio i Treći svjetski rat koji će trajati 27 godina i poklopiti se sa pojavom „velike komete na nebu“.

Portal Analitika