Region

Ne sjeća se da je počinio zločin: Pronađen ubica Jelene Marjanović?

Osumnjičeni za ubistvo pjevačice "Granda" oglašavao se i javno i govorio o ubistvu.
Ne sjeća se da je počinio zločin: Pronađen ubica Jelene Marjanović?
Portal AnalitikaIzvor

Ubica pjevačice Jelene Marjanović Krsmanović identifikovan je i policija zna ko je 2. aprila počinio stravično ubistvo na nasipu Crvenka u Borči.

Riječ je, navodno, o podvojenoj ličnosti, koja je potpuno nesvjesna šta je učinilia.

Nakon danonoćne istrage, koja je trajala sedam mjeseci, inspektori su došli do ključnih saznanja u vezi sa misterioznim ubistvom Jelene Marjanović Krsmanović i uspjela da otkrije ko je počinio zločin koji ne prestaje da intrigira javnost.

''U pitanju je osoba koja pati od jednog od najtežih poremećaja ličnosti. Naime, Jelenin ubica je podvojena ličnost i on je potpuno nesvjestan zločina koji je počinio. On se uopšte ne sjeća da je ubio pjevačicu, pa samim tim se i ne sjeća kako i zašto je to učinio'' tvrdi izvor iz istrage.

Koliko je ta osoba nesvjesna zločina koji je počinila, govori i ičinjenica da je ubica više puta nakon Jeleninog ubistva istupao u javnosti.

''On se javno oglašavao povodom slučaja i više puta je pred kamerama govorio o ubistvu zvijezde "Granda". O ubistvu je pričao bez trunke kajanja, pitajući se ko je mogao da počini tako gnusno ubistvo mlade pjevačice i majke maloljetnog djeteta'' kaže izvor "Kurira".

Policija je saslušala više od 300 ljudi koji su bili u kontaktu s pjevačicom i žive u Borči i Crvenki.

''Neki od njih su privođeni na informativni razgovor nekoliko puta, dok su određeni prolazili i poligrafska testiranja. Sve je ovo rađeno da bi se mještani Borče eventualno prisetili novih detalja i tako pomogli policiji u istrazi'' dodaj izvor.

Na osnovu svih tih razgovora i dokaza prikupljenih na terenu, policija je utvrdila da se ubica ne sjeća samo zločina.

''Sve vrijeme se ponaša kao osoba koja nema veze s tim, jer je ubijeđen da on to nije uradio. Policajci su ostali šokirani, pošto dugo u našoj praksi nije zabilježen ovakav slučaj'' dodaje sagovornik.

Portal Analitika