Marketing

Telekom dodijelio vrijedne nagrade svojim korisnicima

Crnogorski Telekom dodijelio je 10 vaučera za putovanja u vrijednosti od po 1.000 eura dobitnicima nedavno završene nagradne igre koja je organizovana povodom proslave desetogodišnjice „T“ brenda u Crnoj Gori.
Telekom dodijelio vrijedne nagrade svojim korisnicima
Portal AnalitikaIzvor

U nagradnoj igri, koja je trajala od 19.09. do 31.10.2016. godine, učestvovali su svi privatni korisnici koji su aktivirali dodatne opcije, u skladu sa pravilima nagradne igre. Među dobitnicima su korisnici fiksne i mobilne mreže, a zanimljivo je da su zastupljene različite generacije, od 24 do 76 godina. 

Pored ovog, Telekom je organizovao i online takmičenje „Daleko su i nedostaju vam?“. Pristigle su brojne zanimljive priče i fotografije, a najbolja je nagrađena vaučerom za putovanje u vrijednosti od 500 eura.

Desetogodišnjica „T“ brenda je bila prilika da se kompanija zahvali svim svojim korisnicima na višegodišnjem povjerenju. Tako je svim korisnicima mobilne mreže bilo omogućeno besplatno korišćenje 1 GB interneta i do 100 € popusta na mobilne telefone. 

Velika nagradna igra je korisnicima omogućila da osvoje neko od 10 atraktivnih putovanja za destinaciju koju sami izaberu. Vaučeri su validni 12 mjeseci, a iznos vaučera od 1000 eura mogu koristiti u više navrata, za više putovanja, ili odjednom – za jednu ili više osoba. Cilj kompanije je bio da obraduje sve svoje korisnike i na lijep način obilježi ovaj važan jubilej. 

Portal Analitika