Sci/Tech
  • Portal Analitika/
  • Sci/Tech /
  • Digitalizuj.me predavanje - „Šta je zapravo marketing, zašto ga mnogi rade pogrešno, i kako da izbjegnete tu zamku?“

Digitalizuj.me predavanje - „Šta je zapravo marketing, zašto ga mnogi rade pogrešno, i kako da izbjegnete tu zamku?“

NVO Digitalizuj.me, u saradnji sa Nikšićkim pivom, organizuje 44. po redu Digitalizuj.me događaj, koji će se održati u petak, 11. novembra, sa početkom u 19h, u Podgorici, u prostorijama kompanije doMEn (Vojvode Maša Đurovića 3/1, City kvart). U pitanju je predavanje pod naslovom „Šta je zapravo marketing, zašto ga mnogi rade pogrešno, i kako da izbjegnete tu zamku?“, a predavač je Vladimir Cerić, Content Marketing Manager u američkoj kompaniji GFI Software.
Digitalizuj.me predavanje - „Šta je zapravo marketing, zašto ga mnogi rade pogrešno, i kako da izbjegnete tu zamku?“
Portal AnalitikaIzvor

Termini „marketing“ i „PR“ se već godinama (pre)često negativno asociraju sa arogantnim i nestručnim osobama, čiji rad je teško ili nemoguće procijeniti. Ne mora da bude tako. Marketing je egzaktna struka, bazirana na poznavanju biznisa, psihologije i kanala komunikacije, čiji su rezultati precizni i, prije svega, mjerljivi. Na ovom predavanju ćete kroz mnogo pozitivnih primjera saznati kako da marketingu i komunikacijama pristupite na pravi i jedini način - onaj koji donosi vrlo jasne rezultate.

Vladimir Cerić je inženjer koji je našao svoje mjesto u marketingu i komunikacijama, gdje primenjuje inženjerske metode i logiku. Rođen je 1979. u Beogradu, završio je Saobraćajni fakultet (zato što smatra da je bitno završiti sve što je započeto), ali je vrlo rano prešao u svijet informacionih tehnologija. Karijeru je započeo kao novinar u najuglednijem srpskom IT časopisu, „PC Press“, u doba dok je Internet bio dial-up, a mobilni telefon je služio samo za pozive i SMS-ove. Prije 10 godina prelazi u vode korporativnih komunikacija, radeći prvo u lokalnoj kancelariji Microsofta, nakon toga u Siemensu, a poslednjih nekoliko godina je radio kao samostalni konsultant u oblasti marketinga sadržajem (content marketing), sa nekim od najvećih domaćih i stranih IT kompanija. Od marta 2016. vodi odjeljenje zaduženo za content marketing u američkoj kompaniji GFI Software.

Kao i svi Digitalizuj.me događaji, i ovaj događaj je besplatan, ali je broj mjesta ograničen, pa je potrebno prijaviti učešće popunjavanjem formulara koji se može naći na veb sajtu www.digitalizuj.me.

NVO Digitalizuj.me je digitalna zajednica koja nastoji da pomogne građanima Crne Gore da razumiju i iskoriste uzbudljive nove šanse za društvene promjene i biznis u digitalnom okruženju, upotrebom društvenih medija i inovativnih poslovnih modela. Digitalizuj.me svakog mjeseca (počevši od decembra 2011. godine) organizuje predavanja inspirativnih i strastvenih govornika iz čitavog regiona. Inovativni preduzetnici, uticajni umovi i pasionirani aktivisti govore o temama kao što su liderstvo, inovacije, urbani razvoj, upravljanje promjenama, društveni mediji, startap kompanije, zaštita životne sredine...

Portal Analitika