Region

Vatreni obračun: Pucali na čovjeka pred djecom

U vatrenom obračunu, usred dana, u beogradskom naselju Vidikovac ranjen Nenad M. (38). Mladić koji je pogođen u nogu ima podebeo dosije s raznim krivičnim djelima.
Vatreni obračun: Pucali na čovjeka pred djecom
Portal AnalitikaIzvor

U pucnjavi koja se dogodila oko podneva u najprometnijoj ulici u naselju Vidikovac, ranjen je Nenad M. (38) u koga je pucao nepoznati revolveraš. Drama se odigrala na parkingu u Ulici patrijarha Joanikija 32b, naočigled mnogobrojnih prolaznika, i samo pukom srećom niko od njih nije stradao.

Napadač je najvjerovatnije Nenada htio samo da "opomene", pa ga je, pucajući mu u noge, ranio u butinu. Prema nezvaničnim saznanjima Nenad M. je odranije poznat policiji i ima "debeo" dosije. Posle incidenta prebačen je na reanimaciju Urgentnog centra.

Prema riječima očevidaca, trojica muškaraca, maskirana i s kapuljačama na glavama, čekala su Nenada u zasjedi.

''Začuli su se pucnji, a u sljedećem trenutku i zapomaganje i jaukanje žrtve, koja se držala za nogu. Bili smo prestravljeni, jer mnogo male djece je bilo na trotoarima. Ljudi su iskoristili dan za porodičnu šetnju po kraju, a mnogo njih je krenulo i na obližnju pijacu. Odmah su se svi razbježali'' kaže jedan od stanovnika ove ulice.

Kako kažu stanovnici Vidikovca, ovakvi slučajevi sve su učestaliji u ovom dijelu grada. Neki od njih strahuju da će se i ubuduće incidenti dešavati i kažu da se plaše da ne bude smrtnih ishoda.

''Čujemo svake večeri s prozora turiranje, jer voze bijesne automobile. Mladi su, ne znam zašto to rade. Ali danas da pucaju u nekoga, pa to je gore nego na filmovima'' ogorčena je Ljubica N. 

Ubrzo su na mjesto incidenta stigle ekipa Hitne pomoći i policija. Policija traga za napadačima.

Portal Analitika