Zabava

Bivše zečice otkrile mračne tajna carstva Hju Hefnera

Nije sve tako ružičasto, čak i kad nosite ružičasti repić i na svim se fotografijama smijete. Barem tako tvrde neke od najpoznatijih Plejbojevih zečica koje su, osim poziranja za slavni magazin, imale priliku da žive u vili Hju Hefnera.
Bivše zečice otkrile mračne tajna carstva Hju Hefnera
Portal AnalitikaIzvor

Na prvi pogled se čini da djevojke žive na visokoj nozi i imaju sve što požele, ali to, naravno, nije ni blizu tako. Evo što su otkrile.

"Svi misle da su poznata metalna vrata namjenjena zadržavanju ljudi van privatnog poseda. S vremenom sam shvatila da služe tome da mene zadrže unutar posjeda." - Holi Medison u knjizi "Down the Rabbit Hole".

"Kad ovdje živite, morate najkasnije biti u kući do devet uveče. Nije dozvoljeno pozivati prijatelje ili prijateljice u posjetu." - Karla Hov.

"Svaki petak ujutro morale smo se nacrtati u Hefovoj sobi, pričekati da pokupi izmet od psa koji je ostavio po tepihu i onda tražimo džeparac. Dobile bismo hiljadu dolara u novčanicama od sto dolara koje bi izvadio iz sefa. Sve smo mrzjele ovu praksu. Hef bi uvek iskoristio priliku i rekao nam s čime nije zadovoljan. Većina prigovora odnosila se na odnose među devojkama ili na neučestvovanje u seksualnim žurkama u njegovoj sobi. Ako iz nekog razloga nismo bile u gradu ili smo zbog bilo čega propustile izlazak s njim (Hef je voleo u klubovima da pokazuje svoje cure), onda ne bismo dobile džeparac." - Izabela St. Džejms u knjizi "Bunny Tales: Behind Closed Doors at the Playboy Mansion"

"Nismo mogle da imamo drugih poslova osim uzimanje naknada za javna pojavljivanja." - Kendra Vilkinskon u knjizi "Sliding Into Home"

"Ako uradite nešto pogrešno, dobićete mejl. Postoje stroga pravila ponašanja. Postoje čak i pravila za objave na Tviteru i Instagramu. Sve se mora pokazati u pozitivnom, a ako izađe fotografija na kojoj ste u alkoholisanom stanju, onda ste u problemima." - Melisa Hov.

"Nije nam bilo dozvoljeno da dovodimo momke u kuću. To je prvo i osnovno pravilo - bez momaka. To je i jedan od glavnih razloga zašto smo odselile." - Karisa Šenon.

"Osim noći kad smo izlazili, Hefa bih vidjela samo jednom dnevno kako hoda kancelarijom. Nikad nismo imali solo sastanke." - Kendra Vilkinskon.

"Premda smo se sve trudile da ukrasimo naše sobe kako smo htele, da se osjećamo toplo, dušeci i kreveti su bili odvratni - stari, istrošeni i zaprljani." -

‘Hef mi je jednom za metakvalon (snažan sedativ i hipnotik) rekao da ta tableta postoji kako bi se devojke lakše opustile u seksu.’ - Izabela St. Džejms

"Kad počne seks, prvo mu njegova glavna djevojka pruža oralni seks, a nakon toga spava sa njim. Ona ima pravo prvenstva jer je tako najsigurnije. Nema zaštite, nema testiranja. Njega jednostavno nije briga." - Džil An Spaulding u knjizi "Jill Ann: Upstairs".

"Trajalo je jedan minut nakon čega sam se maknula i sve je bilo gotovo. To je poput posla. Nisam uživala da vodim ljubav s njim." - Kendra Vilkinskon.

"Možda je to bilo zbog marihuane ili alkohola, ali utopljenje mi se činilo kao jedini logični bijeg iz smješnog života koji sam vodila.’ - Holi Medison.

Portal Analitika