Rukomet

Liga šampiona: Budućnost i u Podgorici razbila Tiringer

Rukometašice Budućnosti pobijedili su večeras u Podgorici njemački Tiringer 28:19 (17:8),u utakmici četvrtog kola A grupe Lige šampiona.
Liga šampiona: Budućnost i u Podgorici razbila Tiringer
Portal AnalitikaIzvor

Budućnost je dobila i prvi međusobni duel (32:26), večeras je upisala četvrti trijumf i zadržala maksimalan učinak u dosadašnjem dijelu takmičenja. Savladala je i Mec pred svojim navijačima 21:19 i Glasverket u gostima 30:23. Tiringer je doživio treći poraz, a jedini trijumf upisao je protiv Glasverketa 24:16. 

Budućnost je opravdala ulogu favorita, tokom cijelog meča bila je u vođstvu, koje je u samom finišu iznosilo i deset golova. Trener Dragan Adžić u drugom poluvremenu dao je priliku svim igračicama sa klupe.

Najefikasnija u pobjedničkom timu bila je Katarina Bulatović sa šest, Kristina Neagu postigla je četiri gola, dok su se po tri puta u listu strijelaca upisale Neli Irman i Vanesa Agović. U Njemačkom timu bolja od ostalih bila je Meike Šmelcer sa četiri pogotka.

U drugom meču te grupe Mec je juče pred svojim naviijačima savladao Glasverket 25:19 i zabilježio treći trijumf. Budućnost će u petom kolu, 11. novembra, biti gost Meca.

Portal Analitika