Fudbal

T1. CFL: Bez pobjednika u derbiju, Buducnost razbila Petrovac

Fudbaleri Budućnosti pobijedili su danas u Podgorici ekipu Petrovca 5:0, u utakmici 13. kola Telekom Prve crnogorske lige.
T1. CFL: Bez pobjednika u derbiju, Buducnost razbila Petrovac
Portal AnalitikaIzvor

Lider šampionata do desete pobjede ove sezone došao je golovima Rista Radunovića u 17. iz jedanaesterca, Gorana Vujovića u 43. i 48, Milivoja Raičević u 57. i Velizara Janketića u 89. minutu. Pobjede su ostvarili i fudbaleri Dečića, Zete i Grblja.

Dečić je u Tuzima, golovima Edvina Kuča u 33. i 37. minutu, savladao bjelopoljsko Jedinstvo 2:1 i upisao šesti trijumf. Jedini pogodak za Jedinstvo postigao je Sefan Đorđević u 87. minutu.

Zeta je u podgoričkom naselju Zlatica pobijedila kotorski Bokelj 1:0, a pitanje pobjednika odlučio je Igor Vujačić u prvom minutu sudijske nadoknade vremena.

Minilan trijumf upisao je i Grbalj, koji je u Danilovgradu savladao Iskru 1:0. Odlučujući pogodak postigao je Đorđije Vukčević u 87. minutu.

Pobjednika nije bilo u duelu Rudara i Lovćena, koji su u Pljevljima igrali 1:1. Japanac Noma doveo je domaćina u vođstvo u 80. kinutu. Izjednačio je i postavio konačan rezultat Dejan Pepić u 82. minutu.

U posljednjem meču ovog kola, u 16 sati u Nikšiću, Sutjeska i zvanični šampion, ekipa Mladosti igrali su 1:1.

Portal Analitika