Region

Vučić mogao da prođe kao Đinđić

Predsjednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je danas da je zabrinut za život premijera Srbije Aleksandra Vučića koga su, kako je ocijjenio, mogli da ga ubiju kao njegovog prethodnika Zorana Đinđića.
Vučić mogao da prođe kao Đinđić
Portal AnalitikaIzvor

On je u intervjuu za "Kurir" istakao da Vučića niko iz službi bezbjednosti nije ranije obavijestio da se nešto priprema i poručio da je neophodno da se zna da li u tim službama postoje strani agenti, koji rade za druge službe.

"Naravno da sam zabrinut za mog prijatelja Aleksandra. Radi se o predsjedniku Vlade, a meni je lično još veći problem što je on moj prijatelj, što je o tome da je ugrožen saznao tek kad je bio zaista ugrožen", rekao je Nikolić.

Vučić, naglasio je, ne smije da bude sklonjen.

"Ne samo na taj najbrutaliniji način već nikako. Od njega trenutno zavisi sudbina Vlade, koju izvanredno vodi. S druge strane, to je porodični čovjek, koji ima djecu. Ko je to mogao da poželi da nečije dijete na tako brutalan način ostane bez roditelja? Ovo što je moglo da se desi Aleksandru Vučiću, to u Srbiji nikad ne smije da se desi. A moglo je da mu se desi da ga ubiju kao Đinđića!", upozorio je Nikolić.

rtcg.me

 

Portal Analitika